Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van persoonlijke informatie. Het geldt voor alle persoonlijke gegevens die u verstrekt bij het registreren bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en de aard van de service die u nodig heeft. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze site kunnen wij informatie verzamelen, zoals naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie met betrekking tot uw aankoop.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om toestemming te verkrijgen voor het verzamelen van "gevoelige informatie", wordt ervan uitgegaan dat u hebt ingestemd met het verzamelen van alle aan ons verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid informatie, tenzij er zeggen het tegenovergestelde.

Hoe wij informatie te verzamelen

Wij kunnen persoonlijke gegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. Wij hebben geen persoonlijke informatie verzamelen zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat de toestemming wordt gegeven wanneer u de velden die nodig zijn om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Meestal, het verzamelen van uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om de toegang tot onze site, producten en diensten te vergemakkelijken

2. Voor producten die u bij ons besteld te leveren

3 .Voor Wij bieden u informatie over onze producten en diensten

4 .Voor vragen om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor het doel waarvoor de gegevens of gerelateerde doeleinden werden verzameld, bijvoorbeeld bekend te maken, om een ​​transactie te voltooien op de rekening of geven u een gekochte product. We gaan van derden aannemers om diensten voor ons, die het beheer van persoonlijke informatie dat we de aannemer gaat uitvoeren. Bijvoorbeeld, op dit moment met derde aannemers partij:

1. Lever de gekocht van deze site producten

2. Zorg voor elektronische overdracht van kapitaal, de verwerking van credit cards en aanverwante diensten rekening

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens

We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en wij niet delen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden van de informatie die we hebben over jou. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen, zowel elektronisch in ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, e-mail anti-virus software en filtering om al onze elektronische informatie te beschermen.

Het oplossen van uw zorgen

Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.
Copyright © 2018 www.lukai.nl. Powered by online schoenenwinkel
Uw ipadres is: 54.81.182.16     schoenen , heren schoenen , schoenen Nederland , zwart schoenen